Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg

Tanzania staat bekend om de uitgestrekte nationale parken en de enorme diversiteit aan wild. De hoogtepunten zijn de jaarlijkse migratie in de Serengeti en de bijzondere Ngorongoro krater.

Heel indrukwekkend zijn de dieren die je hier gaat zien, dat komt met name door de grote aantallen. Maar dit bijzondere Tanzania biedt nog zoveel meer.
Zo is er voor de wandelaar de uitdaging om de Kilimanjaro te beklimmen, de hoogste berg van Afrika. Vergeet ook het zuiden van het land niet met prachtige parken als Ruaha en Selous.
Tanzanzia is ideaal gelegen voor een afsluiting aan het strand, om alle indrukken van de safari te verwerken. Er zijn meerdere opties, waaronder Pemba en Zanzibar. Ook daar helpen we uiteraard graag bij en hebben we de leukste lodges in ons assortiment. 

We bieden individuele rondreizen aan in Tanzania. Je reist met eigen gezelschap en gids/chauffeur. Uiteraard bieden we ook verschillende lodges aan voor elke prijsklasse.
KLM vliegt dagelijks naar Kilimanjaro (Arusha) en Dar es Salaam, dit zijn de meest prettige verbindingen voor rechtstreekse vluchten naar Tanzania.