Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg

9-daagse Best of Zambia

Ontdek het beste wat Zambia te bieden heeft in 9 dagen! Deze reis is perfect als combinatie met een ander land in Zuidelijk Afrika! De reis bestaat uit een verblijf in Kafue National Park, Lower Zambezi en de Victoria Falls. Kortom, de mooiste highlights van Zambia.

Dag 1 tot 4: Kafue National Park

Welkom in Zambia, je wordt opgewacht op Lusaka Airport en begeleid naar de vlucht naar Kafue National Park. De komende dagen ontdek je dit bijzondere national park met adembenemende natuur en prachtig wildlife. Je kunt op game drives in de ochtend en namiddag, op een bootcruise, een mokoro kanosafari (een absolute aanrader) of als je het echt over de top wilt ervaren; maak een luchtballonvaart. 

Kafue National Park, gelegen in het hart van Zambia, is het grootste en oudste national park van het land. Drie rivieren vormen de levensader van het park. Als in de zomer veel regen is gevallen, vormt het een schitterende delta. Perfect voor het spotten van dieren! We werken met prachtige lodges aan de uitgestrekte Kafue rivier, wat de perfecte uitvalsbasis is voor game drives, een boottocht en voor wie durft, een bush walk!

Dag 4 tot 7: Lower Zambezi National Park

Vandaag ga je per klein vliegtuig verder Zambia in, naar Lower Zambezi National Park. Ook hier geniet je de komende dagen van de bijzondere bush van Zambia door middel van game drives, boottocht(en) en een kano-safari. Je zult merken dat dit weer een andere belevenis is dan in Kafue National Park. 

Lower Zambezi, wat grenst aan Zimbabwe staat bekend om de ruige, ongerepte wildernis en Afrika op z'n best. Hier kun je zelfs proberen te vissen op de vechtende tijgervis of als je durft, in een kano over de Zambezi!

 Baines' River Camp | Activities Island BC Breakfast

Dag 7 tot 9: Victoria Falls

De reis eindigt bij de bekende Victoria Falls, waar je verblijft aan de Zambiaanse kant. Hier kun je heerlijk ontspannen, de watervallen bewonderen en bijvoorbeeld een boottocht maken om het watergeweld van een ander perspectief te zien. 

Deze reis eindigt in Victoria Falls. We kunnen helpen met een verlenging of een terugkeer naar huis!