Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg

9-daagse Ultiem Zambia!

Maak kennis met de ultieme highlights van Zambia: South Luangwa National Park, Lower Zambezi en eindig de reis in Livingstone bij de Victoria Falls. Je ontdekt wildlife 'heaven' in South Luangwa tijdens een bushwalk, ongerepte bush in Lower Zambezi en tot slot ervaar je de immense watervallen vanaf de Zambiaanse kant.

Dag 1 tot dag 4: South Luangwa National Park

Maak kennis met het wereldberoemde natuurparadijs: South Luangwa National Park. Dit park staat met name bekend om de wandelsafari, waarbij het mogelijk is om van dichtbij oog in oog te staan met olifanten, leeuwen of nijlpaarden. Wie durft? Uiteraard zijn hier altijd professionele gidsen aanwezig en je zult merken dat dit een absolute adrenaline kick geeft. Tijdens een bushwandeling staan al je zintuigen meer aan dan bij andere activiteiten. 

Tijdens het verblijf is het uiteraard ook mogelijk om deel te nemen aan andere activiteiten zoals game drives. 

Tafika Camp

Dag 4 tot dag 7: Lower Zambezi National Park

De reis vervolgt naar het ongerepte Lower Zambezi National Park. Het landschap in Lower Zambezi is ruig, ongerept met diversiteit in bossen en vlakten met uiteraard ook veel rivieren/wateren. Dit maakt dit national park tot een 'must see' in Zambia omdat het wildlife adembenemend mooi is en er in grote getallen vele diersoorten leven. Ook hier verblijf je drie nachten. De Lower Zambezi staat ook bekend om het 'tijgervissen' wie een 'ontspannende' middag op het water wilt ervaren!

Dag 7 tot dag 9: Livingstone/Victoria Falls

De laatste dagen van de reis verblijf je bij Livingstone, een bruisende stad en de thuisbasis van de prachtige Victoria Falls. Maak vanuit hier een boottocht naar de gigantische watervallen en geniet van de mooiste zonsondergangen vanaf het water. 

We helpen je graag bij een eventuele verlenging of het organiseren van het einde van de reis.