Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg

Voor de echte Afrika-liefhebber is Zimbabwe een land wat zeker niet mag ontbreken op de wensenlijst.

Zimbabwe staat bekend als land met een bijzondere schoonheid, een interessante cultuur en vriendelijke mensen. Na een jarenlange instabiliteit van het land keert het land nu terug naar meer evenwicht en wordt het op de kaart gezet als een uniek land om het echte Afrika te proeven en te ervaren. 

Natuurlijk vrij bekend - de Victoria Falls - één van de Zeven Natuurlijke Wereldwonderen is een 'must-see' als je door Zimbabwe reist. De kracht van de immense watervallen blijft in je geheugen gegrift staan. Zelf ging Sabine per helikopter over de watervallen heen. Een unieke belevenis! De watervallen kletteren neer in de Zambezi Gorge. Ook een boottocht over de Zambezi rivier mag niet ontbreken. 

Naast de Victoria Falls is Lake Kariba, met zijn game-rijke oevers en eilanden, is een bijzondere manier om op safari te gaan. 

Enorme kuddes olifanten ontdek je met name in Hwange National Park. Mana Pools National Park is de kers op de taart, hier is de beroemde documentaire 'Dynasties' opgenomen, door de bekende David Attenborough.