Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)
  • darkblurbg

Zuid-Afrika

Wat maakt Zuid-Afrika nu zo bijzonder

Zuid-Afrika is één van de meest fascinerende landen ter wereld. Het perfecte land om van uw vakantie een droomreis te maken. De afwisseling in landschappen, cultuur en klimaat: de wereld is in één land samengekomen. Het is ook niet voor niets dat Zuid-Afrika de laatste jaren al vaak is bekroond tot het mooiste land ter wereld!

Denk aan het noorden, dat voelt meer Afrikaans, met geweldige safari mogelijkheden. De West en Oostkaap doet soms iets meer Europees aan met Kaap-Hollandse architectuur, de wijnlanden en de mooiste golfbanen ter wereld. Kaapstad, met een bijzondere mix van cultuur, heerlijke restaurants en evenementen.

De woestijn in de Kalahari, ruige kusten, de schitterende baaien bij Knysna en de gehele Garden Route, de ongerepte Wild Coast, eSwatini (voorheen Swaziland) en de imposante Drakensbergen met een mogelijk bezoek aan Lesotho, wat weer een totaal ander koninkrijk is met een interessante cultuur.

Vaak bovenaan de lijst met ervaringen van onze reizigers zijn de ontmoetingen met de vriendelijke bevolking. Stel u open voor hun gastvrijheid en geniet van het land met haar prachtige cultuur. Bijzonder Zuid- Afrika zal u telkens verrassen!

Meer informatie

 

Namibië

Wat maakt Namibië nu zo bijzonder

Namibië is een indrukwekkend land: het is uitgestrekt, stil, je kunt er de mooiste sterren hemels zien en het landschap is prachtig. Van de imposante Fish River Canyon in het zuiden, het rode zand van de Kalahari woestijn, het overweldigende duinen landschap van de Sossusvlei; u zult versteld staan van de schoonheid. Het leuke van Namibië is dat u het land prima zelf met een huurauto kunt ontdekken. Maar vergis u niet in de afstanden, het merendeel van de wegen zijn onverhard. Of u nu een reis maakt met accommodaties of kiest voor een kampeerervaringen; een 4x4 huurauto is een aanrader.

Een goede planning is dan ook essentieel. BijzonderAfrika helpt u daar graag bij!

Meer informatie

 

Botswana

Wat maakt Botswana nu zo bijzonder

Botswana is het perfecte land voor de echte natuurliefhebber, een liefhebber van bijzonder wildlife en voor de reiziger die een gedeelte van het ongerepte Afrika willen leren kennen. Het avontuur zal u niet teleurstellen. De combinatie van hoogvlakten en diversiteit in landschap is adembenemend. Het reusachtige Okavango Delta vormt een bijzonder moerasland waar de gehele Big Five en vele andere prachtige dieren zijn te aanschouwen, ook per mokoro-bootje of vliegtuig. Een game drive in Chobe National Park en een bezoek aan Makgadikgadi; de grootste zoutvlakten ter wereld mogen niet ontbreken. 

Voor Botswana geldt ook dat reizen in een 4x4 auto aan te raden is. BijzonderAfrika helpt u graag met dit bijzondere land!

Meer informatie