• darkblurbg

BijzonderAfrika werkt met een aantal vaste leveranciers en partners samen om zo tot een bijzondere reis te komen. Graag stellen wij hen aan u voor!

KLM/AirFrance
Vanuit Nederland biedt KLM als enige luchtvaartmaatschappij rechtstreekse vluchten naar Kaapstad en Johannesburg in Zuid-Afrika. In ca. 11 uur vliegt u vanaf Amsterdam naar een van de twee steden met een dagvlucht. De terugvlucht met KLM vertrekt vanuit zowel Kaapstad als Johannesburg laat op de avond zodat u de laatste dag van de reis nog heerlijk kunt genieten. 

We hebben toegang tot het boekingssysteem van KLM en we helpen u graag met de beste vluchtopties en het boeken van de rechtstreekse vlucht. Ook kunt u naar Windhoek in Namibië reizen met KLM. Dit is een combinatievlucht met Angola waar u enkel een korte stop heeft. AirFrance, de zustermaatschappij van KLM biedt ook fijne vluchten met goede vertrektijden via Parijs. 

 

Uiteraard zijn er ook andere luchtvaartmaatschappijen waar we u mee kunnen helpen naar Zuidelijk Afrika, zoals British Airways, Lufthansa, South African Airways, Turkish Airlines, Qatar Airways en Emirates. Deze vluchten hebben in ieder geval minstens één stop. In Zuidelijk Afrika voor binnenlandse vluchten of korte vluchten tussen deze landen kunnen we u ook helpen met het boeken van de lokale airlines zoals Mango, South African Airways, Comair en Kulula. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CAROK Tours

BijzonderAfrika werkt nauw samen met CAROK Tours. CAROK Tours biedt een uniek kijkje in Zuid-Afrika met 'private guided tours' in bijvoorbeeld de Afrikaanse bush van Kruger National Park en/of Pilanesberg Game Reserve. Denk aan warme dagen op zoek naar de Big Five, een Afrikaanse braai op de open vlam, lekkere sundowners met de mooiste zonsondergang, traditioneel Afrikaans dansen en vele andere tours zoals dagsafari's, een mooie dagtocht Panorama route en interessante tours in en rondom Johannesburg/Pretoria. 

Indien u graag met een privé chauffeur op reis gaat, maken we ook gebruik van CAROK Tours. De persoonlijke service en aandacht voor de gasten en de kennis van wildlife en Zuid-Afrika maakt CAROK Tours onze ideale partner. 

 

Wilt u meer weten over bijzondere pakketten in de bush of interessante dagtochten in het noorden van Zuid-Afrika? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden met CAROK Tours. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cape Medley Tours

De fijne samenwerking met Cape Medley Tours gaat al jaren terug toen Sabine in de Westkaap werkte en woonde. James en Ericka Parrington zijn de stralende gezichten achter Cape Medley Tours. Het is een klein tourbedrijf gespecialiseerd in mooie (dag)tours in en rondom Kaapstad, maar bijvoorbeeld ook naar Kaap de Goede Hoop, de Kaapse wijnlanden en Hermanus. Ook staan zij en hun medewerkers klaar voor alle airport transfers vanaf Kaapstad. 

Naast de dagtours en transfers is het ook mogelijk om met één van hen te reizen als u gebruik wilt maken van een privégids/chauffeur voor een mooie rondreis door Zuid-Afrika. Cape Medley is betrouwbaar en stipt op tijd en ze zijn bijzonder leuk met onze klanten!