• darkblurbg

BijzonderAfrika werkt met een aantal vaste leveranciers en partners samen om zo tot een bijzondere reis te komen. Graag stellen wij hen aan u voor!

KLM/AirFrance naar Zuidelijk Afrika
Vanuit Nederland biedt KLM als enige luchtvaartmaatschappij rechtstreekse vluchten naar Kaapstad en Johannesburg in Zuid-Afrika. In ca. 11 uur vliegt u vanaf Amsterdam naar een van de twee steden met een dagvlucht. De terugvlucht met KLM vertrekt vanuit zowel Kaapstad als Johannesburg laat op de avond zodat u de laatste dag van de reis nog heerlijk kunt genieten. 

Ook kunt u naar Windhoek in Namibië reizen met KLM. Dit is een combinatievlucht met Angola waar u enkel een korte stop heeft. AirFrance, de zustermaatschappij van KLM biedt ook fijne vluchten met goede vertrektijden via Parijs.  

We hebben toegang tot het boekingssysteem van KLM en we helpen u graag met de beste vluchtopties en het boeken van de rechtstreekse vlucht.

 

Uiteraard zijn er ook andere luchtvaartmaatschappijen waar we u mee kunnen helpen naar Zuidelijk Afrika, zoals British Airways, Lufthansa, South African Airways, Turkish Airlines, Qatar Airways en Emirates. Deze vluchten hebben in ieder geval minstens één stop. In Zuidelijk Afrika voor binnenlandse vluchten of korte vluchten tussen deze landen kunnen we u ook helpen met het boeken van de lokale airlines zoals Mango, South African Airways, Comair en Kulula. 

Wij adviseren u graag welke vlucht het beste bij u past. U kunt ook gericht en gemakkelijk zelf uw ticket boeken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Mocht u de vliegtickets door ons laten boeken, is de fee voor het boeken van intercontinentale vluchten
€ 37,50 per ticket en voor binnenlandse vluchten € 12,50 per ticket.