• darkblurbg

Individuele rondreizen met huurauto

Zuid-Afrika is bij uitstek een geschikt land om met een huurauto rond te reizen. BijzonderAfrika helpt u graag met de meest bijzondere reisroute volledig aangepast aan uw wensen.

De wegen in Zuid-Afrika zijn over het algemeen goed onderhouden en geasfalteerd. In de iets minder bereisde gebieden en secundaire wegen komen er ook nog wegen voor die in iets mindere staat zijn met zogenaamde 'potholes'. In het noorden, rondom Drakensbergen of aan de Wild Coast komt het ook met regelmaat voor dat er vee of andere dieren langs de kant van de weg staan. Let daar dus goed op!

Een huurauto met automaat is wellicht een goed advies omdat het voor de meeste mensen vrij nieuw is om aan de andere kant van de weg te rijden, maar ook om links te schakelen. De bewegwijzering is duidelijk en teksten op verkeersborden zijn meestal in het Engels en/of Afrikaans. In diverse delen van het land zijn tolwegen. 

Bij onze reis ontvangt u alle benodigde reisbescheiden, een uitgebreide routebeschrijving van A naar B en bruikbare tips voor onderweg. Ook hebben wij een noodnummer welke 24 uur per dag bereikbaar is. 

De bijzondere voordelen voor u op rij!

  • Wij adviseren u met onze uitgebreide Afrika-ervaring en persoonlijke aandacht!
  • U reist individueel per huurauto op uw gewenste reistempo
  • U combineert zo al uw persoonlijke wensen in 1 reis
  • U slaapt bij bijzondere accommodaties, door ons geselecteerd
  • Wij reserveren alle bijzondere excursies, activiteiten, dinerreserveringen en overige wensen voor u – indien gewenst!

Klik voor meer inspiratie voor individuele reizen in Zuid-Afrika, Namibië of Botswana.