• darkblurbg

Wat maakt Botswana zo bijzonder

Botswana is een van de meest bijzondere bestemmingen van het Afrikaanse continent. De safari's welke in Botswana gemaakt worden verschillen zo met andere Afrikaanse safari-bestemmingen. 

De variatie in landschappen maakt dat iedere safari-ervaring uniek zal zijn. Ontdek de combinatie van de mysterieuze waterwereld van de Okavango Delta‚ de omvangrijke olifantenpopulaties in Chobe‚ de ruige wildernis en de uitgestrekte zoutvlaktes van de Kalahari. Ook de mens heeft hier zijn voetsporen nagelaten‚ getuige de rotsschilderingen‚ het eeuwenoude aardewerk en de stenen gereedschappen die her en der zijn aangetroffen. 

Er zijn diverse safarimogelijkheden tijdens het reizen in Botswana. Eén van de mooiste manieren om de natuur van dichtbij te ervaren is te voet. U ziet dan kleinere dieren die vanuit de auto vaak over het hoofd gezien worden. Tijdens een safari per jeep of een gamedrive ziet u in een kortere tijd veel wild, zoals vele olifanten, nijlpaarden, leeuwen, leopards, giraffen en ook de wilde honden. En wat dacht u van een unieke safari in een luchtballon, een mokoro-bootje of een klein vliegtuigje?  

Lees hier onze Botswana reisverhalen.