• darkblurbg

Wie zijn wij?

“Mensen gelukkig maken met de ultieme reisbeleving: dát is voor ons de reden geweest om te gaan ondernemen”

Afrika voelt voor ons als thuis; we hebben er gereisd, gewerkt en nu werken wij er weer. We zijn hierdoor goed op de hoogte van actuele zaken in Zuidelijk Afrika. 

Wij hebben de ambitie om jullie altijd naar een bijzondere plek te brengen in Afrika. Hoe die bijzondere plekken eruit zien? Dat hangt natuurlijk af van de reiswensen! 

Wij kiezen bewust voor de specialisatie Zuidelijk Afrika, omdat we deze landen heel goed kennen en vrijwel alle accommodaties persoonlijk hebben bezocht. Zo kunnen wij het beste advies geven. Ook kunnen wij helpen met het boeken van de beste en meest voordelige vluchten van alle luchtvaartmaatschappijen, of kunnen we advies geven bij combinatiereizen met bijvoorbeeld een strandverlenging in Mozambique. Daarnaast hebben wij voor goede condities bij autoverhuurmaatschappijen bedongen.

Wie is het gezicht achter BijzonderAfrika?  

Marcel Kuiper: 

“30 jaar geleden stapte ik voor het eerst uit het vliegtuig in Afrika: het gevoel, de heerlijke geur, bijzondere mensen en natuurlijk de Big Five, het heeft een onuitwisbare indruk op mij gemaakt. Toen wist ik het al, naar Afrika wil ik vaker terug en dat gebeurde ook. Het klinkt misschien gek maar als ik in Afrika aankom krijg ik het gevoel van “thuiskomen”.

Zuidelijk Afrika is mijn favoriete bestemming geworden vanwege de enorme veelzijdigheid. Meer specifiek nog Zuid-Afrika. Ik kan daar op safari, genieten van de prachtige natuur, mijn favoriete sport golf beoefenen en heerlijk eten. Om mijn ervaringen met jullie te delen en de perfecte reis voor jullie samen te stellen, is dan ook iets waar ik enorm naar uitkijk!”

Hopelijk 'tot siens' in ons Afrika!