• darkblurbg

Onderstaand vindt u een greep uit reviews van klanten die u voor zijn gegaan om BijzonderAfrika te ontdekken:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben een reis van 3 weken gemaakt door Botswana en het noordoostelijke deel van Zuid-Afrika. Het was prachtig! Vooraf hebben we onze plannen en wensen doorgenomen met Marcel. Hij heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen en heeft samen met Sabine een reis samengesteld die perfect aansloot bij wat wij in gedachten hadden. Alle informatie vooraf was erg duidelijk en verzorgd. We konden altijd makkelijk schakelen over de mail, telefoon of whats app, ook tijdens de reis. Deze persoonlijke benadering én hun enthousiasme sprak ons erg aan. Tijdens ons verblijf in Hoedspruit is Sabine ook nog even bij ons langs geweest, leuk om haar ook persoonlijk te ontmoeten. Zowel Marcel als Sabine doen er alles aan om je een mooie reiservaring te geven. Ik kan Bijzonder Afrika daarom van harte aanbevelen!

Sigrid en familie (2019)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sabine Stam heeft een fantastische reis voor ons georganiseerd in Botswana/Zuid Afrika.

We hebben prachtige plekken bezocht, heel veel dieren gespot en genoten van heerlijke (vaak kleinschalige) lodges.

Hoogtepunt vonden we de vijfdaagse safari in Moremi NP en de Okavango Delta. De beleving van kamperen in de wildernis met de fantastische begeleiding van driver/guide Mod en zijn team was in een woord geweldig!

En als toetje hebben we na een paar intensieve weken nog drie heerlijke dagen ontspannen in de Unembeza Lodge in Hoedspruit met als afsluiting een verrassingsborrel in de bush met Sabine en haar partner Shaun! 

Alle credits voor Sabine. Ook als het even niet klopte was een appje voldoende om het direct op te lossen! 

Dankie voor een geweldige reis! 

Hans, Ingrid, Silvia, Ferdie en Marjo

20 juli-9 augustus 2019

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat een fantastische reis heeft BijzonderAfrika voor ons samengesteld! We hebben
in 25 dagen van Kaapstad naar Johannesburg gereisd, waarin we veel hoogtepunten
van Zuid-Afrika hebben gezien. We hadden graag nog langer gebleven.

BijzonderAfrika weet heel veel over Zuid-Afrika en is ook lokaal goed
op de hoogte. De geboekte accommodaties waren stuk voor stuk prima,
prachtig gelegen, heerlijke ontbijten en topservice. Ook heeft
BijzonderAfrika een aantal excursies voor ons geboekt.

Er is goed rekening gehouden met onze wensen en verzoeken, ook de vele tips en
uitgebreide reisinformatie was top. Het persoonlijke contact voor, na
en zelfs tijdens de reis vonden we heel prettig. Daarnaast waren we
heel blij met gids Shaun, die ons door het Kruger National Park heeft gereden.
Hij heeft veel verteld over het park en heerlijk voor ons gebraaid,
echt een aanrader! Ook de kinderen (6 en 8) hebben genoten van de reis
en de trip met Shaun.

Helaas zijn we weer thuis, maar de herinneringen die blijven!

Groet René en Anneke (2019)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onze vakantie naar Namibië was top geregeld door Marcel en Sabine. Op basis van persoonlijke wensen en voorkeuren stellen zij een prachtige rondreis samen. Boek Namibië wel op tijd, want accommodaties zijn niet in overvloed beschikbaar in dit uitgestrekte land. Op het vliegveld werden we opgewacht door een lokale agent en naar de huurauto gebracht. Alle vouchers voor de hotels en de trips klopten. We hebben overnacht in schitterende accomodaties en prachtige trips gemaakt.  Namibië is een droog land, maar toch heel divers. In augustus is de woestijn ’s nachts koud en overdag een heerlijke temperatuur. Bij zee was het kouder, maar gelukkig wel droog. De rest van de tijd hebben we bijna overal buiten kunnen eten en genieten van de zonsondergang onder het genot van een glaasje wijn. Wij bevelen BijzonderAfrika van harte aan. Super attente communicatie en alles perfect geregeld. Wij hebben genoten van onze vakantie!
 
Hermi en Ton (2019)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een reis boeken dat doe je niet zomaar, daar gaat veel aan vooraf. Ik kwam bij Marcel & Sabine, en zij zijn stuk voor stuk toppers! Ze luisteren naar je en maken advies op maat. Waarom je bij Marcel en Sabine een reis moet boeken is juist om het persoonlijk contact! Het was een van de reizen van mijn leven. Ik raad hun iedereen aan, niet om het formele juist om het informele, en jij ter aller tijde centraal staat bij hun.
 
Veerle (2019)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inmiddels na een lange vliegreis, weer thuis. Wat hebben wij genoten van een FANTASTISCHE vakantie; een reis om nooit te vergeten!

Het spotten van de Big 5 in het mooie Krugerpark, de wijnlanden rondom Stellenbosch, de massage door struisvogels bij Oudtshoorn, met de zipline tussen de bomen door in Tsitsikamma National Park, de bungeejump vanaf de Bloukrans Bridge, heerlijk op het strand gezeten bij Knysna, de Tafelberg beklimmen, paragliden, Robbeneiland, bezoek aan een township/sloppenwijk in Kaapstad. En niet te vergeten alle mooie routes die we met de auto hebben gereden. Teveel om op te noemen.

Alles op een fantastische manier geregeld door jullie. Marcel, Sabine en Shaun, wat hebben jullie een geweldige reis voor ons samengesteld, met de mooiste locaties om te overnachten en de beste tips. Ongelooflijk bedankt voor alles!

Erik en Daphne (2019)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Van 2 juni tot en met 21 juni hebben wij genoten van een fantastische reis door Zuid-Afrika.

We hebben deze periode in Zuid -Afrika ervaren als heel bijzonder, we zijn op plekken geweest waar de doorsnee toerist nu net niet komt. Bijzonder Afrika streeft er naar het WOW effect bij hun reizigers te veroorzaken. Bij ons is dat zeker gelukt.

Eén aanbeveling heb ik zeker voor toekomstige reizigers naar Zuid-Afrika in de periode juni – juli, het is er bijna zeker droog, maar neem de waarschuwing van BijzonderAfrika echt in acht wanneer ze spreken over het meenemen van handschoenen en warme kleding want het is er ’s ochtends om 5:30 en in de avond na 17:00 echt beren koud (0-2°C) als je in een open Landcruiser op safari gaat.

Jij kunt Afrika wel verlaten, maar Afrika zal jou niet verlaten.

Jy kan Afrika verlaat, maar Afrika sal jou nie verlaat nie.

Trudy en Rinus (juni 2019)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hi Sabine,
Ja we hebben het geweldig gehad! 
Wat een mooie reis, 1 om nooit te vergeten we hebben genoten van elke dag.
Je hebt goed naar onze wensen geluisterd en daar waren we ook erg blij mee.
Jammer dat wij elkaar niet hebben kunnen zien.
P.s. kunnen wij misschien nog de foto's krijgen die Shaun heeft gemaakt tijdens onze reis. Kunnen wij die mooi bij ons foto boek gaan doen:).
Joost en Saphira (2019)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor onze vakantie hebben we gebruikt gemaakt van de lokale expertise van Sabine Stam van BijzonderAfrika. Samen met Marcel Kuiper levert zij vakanties op maat in Namibie, Botswana en Zuid-Afrika, waar ze zelf woont nadat ze verliefd is geworden op deze regio en de mensen. 

Wij hebben een prachtige week gehad. De samenwerking met Sabine was TOP! Ze denkt actief mee, heeft leuke, verrassende voorstellen, en weet wat bij jou past! De persoonlijke aandacht die zij geeft is hartverwarmend, zij heeft bij ons zeker bijgedragen aan de optimale belevening...

(KLM-piloot, recensie op BluePlanet van KLM, 2019)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Sabine,

Ik wil je nog heel graag een bericht sturen om je te bedanken voor de geweldige ervaring die je ons gezin hebt bezorgd. Want het was in 1 woord: Geweldig fantastisch (Oké, 2 woorden dan ;-))

Vanaf de ontvangst op het vliegveld van Johannesburg voelde het zo ontzettend goed. We hebben prachtige dingen gezien (de Panoramaroute was overweldigend mooi), maar vooral ook zoveel gave dingen beleefd: de Big swing, het fietsen bij Unumbeza, de complete big 5 gespot, terwijl we genoten van een wijntje (hoe cool was dat!). De locaties waren geweldig, het leken wel sprookjes en we hebben genoten van al het heerlijke eten.

Maar wat me vooral is bij gebleven zijn alle lieve mensen: op de eerste plaats natuurlijk Shaun, het voelde echt als een vriend die met ons mee ging. De jongens hebben ontzettend veel van hem geleerd, zo leuk hoe hij alles wist over te brengen, ze hadden echt een klik met hem (en wij ook).
Maar ook alle medewerkers bij de accommodaties waren zo lief. De jongens hebben met ze gevoetbald, gekletst, gedanst en grapjes gemaakt, met tranen in hun ogen hebben ze afscheid genomen op de laatste ochtend. Onze jongste, had zelfs een huilbui toen we op het vliegveld afscheid hadden genomen van Shaun.

Onze middelste is inmiddels begonnen met sparen, want voor hem staat het vast: na zijn eindexamen gaat hij voor een paar maanden naar Zuid-Afrika, ook om iedereen te zien die hij ontmoet heeft, hij mist ze echt.

Nu ik dit schrijf weet ik niet of ik genoeg kan overbrengen hoe dankbaar ik ben dat je deze reis voor ons georganiseerd hebt, je moet mijn non-verbaal en alle enthousiaste armbewegingen die ik normaal kan maken helaas missen, maar ik hoop dat het toch een beetje gelukt is.

We gaan zeker nog ooit terug naar dit prachtige land en hopelijk ontmoeten we jou en Shaun dan ook of misschien wel in Nederland (als jullie de afslag Rosmalen nemen, voordat jullie naar Guus Meeuwis gaan;-)).

Dus, tot ziens!

Lieve groet, Gisela (2019)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi Sabine,

Thx! We zijn inderdaad weer thuis…Maar wat hadden we graag nog wat langer gebleven !!!
We hebben echt een top trip gehad en wat waren we blij met Shaun ! Wat een goeie gast is dat !
Ik ga aan de slag om een aantal mooie recensies te schrijven voor zowel jullie, Shaun als de accommodaties. Daarnaast ga ik jou van feedback voorzien over onze reis…We zijn happy customers :)
We zijn stiekem een beetje verliefd geworden op zuid afrika, ‘we’ll be back’….
Ook hebben we hier een aantal vrienden lekker enthousiast lopen maken voor Zuid Afrika.😜
We sturen ze gewoon allemaal naar jullie toe...
Groetjes, Marc (2019)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha Sabine, 

We hebben het heerlijk gehad! Ook erg tevreden over de verschillende accommodaties. 
Verder heerlijk om opgehaald te worden van het vliegveld en dat de huurauto bezorgd werd was ook heel fijn. De trip naar het game reserve was intensief: lange rit (wel 5 uur) Het game reserve zelf was echt heel leuk en heerlijk luxe. Kortom, het was echt een cadeautje om zo midden in de winter even naar de zon en zomer te gaan. We hebben genoten van het lekkere weer, het fantastische en zeer betaalbare eten, de heerlijke wijnen, het prachtige landschap en de vriendelijke mensen. Wat ons betreft een aanrader voor iedereen die van genieten houdt! 

Rotterdamse groet, 
Lisette (2019)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Sabine,

Wat vreselijk attent weer zo’n lieve mail! Wij hebben een prima vlucht gehad en vandaag weer aan het werk gegaan. 
Sabine, wij hebben zeer zeker genoten van de prachtige door jou georganiseerde reis! We hebben prachtige plekken gezien, in mooie accommodaties gezeten, heerlijk gegeten, dank hiervoor Sabine. 
Wij zullen zeer zeker jou bij eventuele Zuid-Afrika-gangers aanbevelen. 
Wat leuk dat Tom jullie toch nog gaat treffen, hij vindt het ook erg gezellig en prachtig bij jullie in Pilanesberg.
Nogmaals dank voor het organiseren van onze reis en veel succes met jullie bedrijf en alle plannen voor de toekomst voor jou en Shaun!

Hartelijke groet,
Joyce en Paul (2018)