• darkblurbg

Golf en culinaire reizen

Zuid-Afrika is met name geschikt voor golf- en culinaire reizen, meer dan de andere landen in ons aanbod. 

Marcel vertelt: ''Reizen, lekker eten en golf zijn mijn grote passies. Letterlijk hebben mijn golfclubs al de hele wereld gezien. Van o.a. Jamaica, Canada, Thailand tot Zuid-Afrika. Wat mij betreft is Zuid-Afrika wel dé beste golfbestemming van de wereld: geweldige banen, in prachtige natuur en een perfect klimaat: in alle jaargetijden zijn er meerdere regio’s waar het heerlijk golfen is.

Topbanen zoals Fancourt en Pinnacle Point zijn hele mooie opties voor uitdagende rondjes. Mijn tip: speel ook op de “ echte” wat oudere clubs die niet ontworpen zijn om met een buggy te spelen. Op deze banen kunt u vaak gebruiken maken van een caddie. Zij kennen de banen heel goed en het is daarnaast ook heel leuk om samen met uw caddie het beste uit uw spel te halen.

De meeste banen in Zuid-Afrika zijn gemakkelijk toegankelijk en de greenfees zijn lager dan wij in Europa zijn gewend. De sfeer op de golfbanen in Zuid-Afrika is over het algemeen erg relaxed, zo is het gebruikelijk om na 9 holes even te pauzeren bij "Halfway house". Als fanatieke golfer heb ik de nodige ervaring met banen in Zuid-Afrika. Ik help u graag met het uitstippelen van uw golfreis in Zuid-Afrika en natuurlijk de tee times.

Zeker in de Westkaap is het perfect om golf te combineren met culinaire hoogstandjes. Geniet bij Zuid-Afrika’s beste restaurant The Test Kitchen of van een geweldige lunch bij La Colombe in Constantia. Uiteraard regelen wij de reserveringen voor u."

  • Wij adviseren je op basis van onze uitgebreide golf- en Afrika ervaring!
  • Je reist individueel per huurauto, eventueel met chauffeur, in eigen tempo
  • Je slaapt bij bijzondere accommodaties, door ons geselecteerd
  • Wij reserveren alle bijzondere excursies, activiteiten, lunches/diners en overige wensen
  • Ook reserveren wij tee times op de golfbanen.

Klik voor meer inspiratie voor golf en/of culinaire reizen in Zuid-Afrika.