• darkblurbg

Zuid Afrika

Zuid Afrika

Zuid-Afrika is één van de meest fascinerende landen ter wereld. Het perfecte land om van uw vakantie een droomreis te maken. De afwisseling in landschappen, cultuur en klimaat: de wereld is in één land samengekomen. Het is ook niet voor niets dat Zuid-Afrika de laatste jaren al vaak is bekroond tot het mooiste land ter wereld! Lees hier snel verder voor meer inspiratie!

Namibië

Namibië

Namibië is een indrukwekkend land: het is uitgestrekt, stil, je kunt er de mooiste sterrenhemels zien en het landschap is prachtig. Van de imposante Fish River Canyon in het zuiden, het rode zand van de Kalahari woestijn, het overweldigende duinenlandschap van de Sossusvlei; u zult versteld staan van de schoonheid. Het leuke van Namibië is dat u het land prima zelf met een huurauto kunt ontdekken. Maar vergis u niet in de afstanden, het merendeel van de wegen zijn onverhard.   Klik hier voor inspiratiereizen naar Namibië!

Botswana

Botswana

Botswana is een van de meest bijzondere bestemmingen van het Afrikaanse continent. De safari's die in Botswana gemaakt kunnen worden, zijn zo verschillend ten opzichte van de andere Afrikaanse safari-bestemmingen. De natuur is nog volledig ongerept en er reizen beduidend minder reizigers dan in andere safarilanden. Ontdek nu het ongerepte en bijzondere Botswana door hier te klikken voor de inspiratiereizen!

Individuele rondreis

Individuele rondreis

Bij BijzonderAfrika helpen we u graag met een onvergetelijk en bovenal bijzondere individuele rondreis met eigen huurauto. We hebben een aantal voorbeeldreizen op deze website staan. Elke klant is bijzonder, dus we maken graag elk reisvoorstel uniek met de bijzondere hoogtepunten en de 'hidden gems'. Alles in overleg met u en voor elk budget.  Klik hier verder om de verschillende reizen te bekijken en om bijzondere inspiratie op te doen naar alle leuke mogelijkheden in Zuid-Afrika.

Individuele rondreizen met privé-gids

Individuele rondreizen met privé-gids

Individueel rondreizen maar geen zorgen om het rijden aan de 'verkeerde' kant en optimaal kunnen genieten van het veranderende landschap door Zuidelijk Afrika?  Dan is een individuele rondreis met een privé-gids ideaal voor u! Klik hier voor inspiratie!

Safari

Safari

Zuidelijk Afrika staat bekend om de vele mogelijkheden om safari's te maken. Volledig afhankelijk van uw wensen helpen wij u graag met een advies welke safari-mogelijkheden binnen in uw reiswensen past.  Er zijn safari-mogelijkheden voor elk budget en wij kennen in elke categorie bijzondere lodges en game reserves zodat het de ultieme safari-belevenis wordt! Klik hier voor de safarireizen!

Golf en culinair

Golf en culinair

De meeste banen in Zuid-Afrika zijn gemakkelijk toegankelijk en de greenfees zijn lager dan wij in Europa zijn gewend. De sfeer op de golfbanen in Zuid-Afrika is over het algemeen erg relaxed! Als fanatieke golfer hebben wij bij BijzonderAfrika een 'pro' in huis. Wij helpen u graag met het uitstippelen van uw golfreis in Zuid-Afrika, de tee times en daarnaast voor voldoende ontspanning tussendoor! Klik hier voor inspiratie.