• darkblurbg

Individuele rondreizen met privé-gids

Een individuele rondreis door Zuid(elijk)-Afrika maken met een privé-gids is het mooiste wat er is! In uw eigen tempo rondreizen met een chauffeur die goed de wegen kent en tegelijkertijd fungeert als gids, maakt dat u optimaal kunt genieten van het landschap en veel te weten komt over de bijzondere plekken tijdens uw reis. 

In overleg met u plannen wij een route volledig afgestemd op uw wensen. BijzonderAfrika werkt nauw samen met een aantal gekwalificeerde chauffeurs/gidsen. Sommigen van hen spreken een aardig woordje Nederlands en/of Afrikaans en altijd ook Engels.

De chauffeur laat u de meest bijzondere plekken laten zien, zal altijd de mooiste route rijden van A naar B en ondertussen kunt u, zonder zorgen, naar buiten kijken. 

Bij onze reis ontvangt u alle benodigde reisbescheiden, een uitgebreide routebeschrijving en bruikbare tips voor onderweg. Ook hebben wij een noodnummer welke 24 uur per dag bereikbaar is. 

De bijzondere voordelen voor u op rij!

  • Wij adviseren u met onze uitgebreide Afrika-ervaring en persoonlijke aandacht!
  • U reist individueel met een privé-gids in uw gewenste reistempo
  • U combineert zo al uw persoonlijke wensen in 1 reis
  • U slaapt bij bijzondere accommodaties, door ons geselecteerd
  • Wij reserveren alle bijzondere excursies, activiteiten, dinerreserveringen en overige wensen voor u – indien gewenst!

Klik voor meer inspiratie voor individuele reizen wat ook mogelijk is met een privé-gids door Zuid-AfrikaNamibië of Botswana.