12-daagse Wijn is fijn met privé-gids!

Proef Zuid-Afrika! Deze culinaire wijnreis prikkelt al uw zintuigen! U slaapt in diverse wijndorpjes in de Westkaap en ook helpen wij u met reserveringen bij de beste restaurants van Afrika en daarbuiten. Deze reis is ideaal te combineren met de prachtige golfbanen in de Kaap!

Dag-tot-dag beschrijving:

Dag 01: Amsterdam - Kaapstad

Vandaag vliegen we met een rechtstreekse vlucht van KLM naar Kaapstad. Onze chauffeur staat ons op te wachten en brengt ons in een half uur rijden naar Stellenbosch. 

We slapen de komende drie nachten op een prachtig wine estate. 

Dag 02: Stellenbosch

Als we wakker worden en ik naar buiten staar over de prachtige wijnvelden in Stellenbosch, voel ik me gelukkig! Wat is Zuid-Afrika mooi en zo anders dan wat ik me er bij voor had gesteld. 

We worden elke dag opgehaald door onze chauffeur voor een tour door de wijnlanden van Stellenbosch. We genieten van een heerlijke lunch bij Waterkloof in Somerset West. Een schitterend restaurant met fenomenaal uitzicht over False Bay en de wijnkaart biedt mooie wijnen. 

Zo lunchen we ook laat bij Delaire Graff en hebben we een sundowner in Franschhoek bij Dieu Donne waar we uitkijken over de prachtige vallei van Franschhoek. 

* BijzonderAfrika kan bij alle restaurants reserveringen maken. Ook boeken wij met veel plezier starttijden bij golfbanen voor u. 

Dag 05: Robertson

Via de Route 62, ook wel de bekende wijnroute genoemd rijdt onze chauffeur ons naar Robertson. Ook hier verblijven we in een prachtige accommodatie. Bij deze accommodatie hebben we een diner geboekt zodat we er 's avonds niet meer op uit hoeven. 

Overdag spelen we heerlijk golf en daarna lunchen op het wijnlandgoed Van Loveren. We verblijven hier twee nachten. 

Dag 07: Hermanus

We gaan op weg naar de Hemel en Aarde Vallei vlakbij Hermanus. De pittoreske Hemel en Aarde vallei is in verhouding tot de wijnlanden van Stellenbosch, Paarl en Franschhoek een onontdekt wijngebied, maar dat is niet helemaal terecht!  

Een lunch bij Mogg's Country Cookhouse mag niet ontbreken en ook Creation Wines in de Hemel en Aarde Vallei staat op ons lijstje genoteerd. 

In deze omgeving is het ook heerlijk golfen bij bijvoorbeeld Arabella. Wij regelen graag de golfbaan voor u.

Dag 09: Constantia

De afsluiter van de reis is in het wijngebied van Kaapstad. We vertrekken uit de Hemel en Aarde Vallei en nemen de prachtige kustroute via Gordon's Bay naar Constantia. 

We hebben een diner gereserveerd bij La Colombe. Een fantasisch veertien-gangen diner inclusief wine pairing staat op het programma. Lunch overdag dan ook niet zwaar. 

Golfen we doen we nog bij Clovelly. Het is fijn om een chauffeur gehad te hebben deze reis, zo hebben we optimaal kunnen genieten van de fine dining/lunches en het prachtige landschap, wel zo veilig!

Dag 11: Constantia - Amsterdam

De laatste dag is aangebroken en we maken nog een mooie dagtocht door de stad Kaapstad. Onze chauffeur zet ons 's avonds af bij de luchthaven van Kaapstad. De volgende ochtend komen we in de ochtend aan. Wat een (letterlijk) heerlijke reis was dit!

Met dit reisvoorbeeld willen wij u inspireren. Uiteraard bieden wij maatwerk aan waardoor de reis altijd exact aansluit op uw wensen, uw budget en u de ultieme reisbelevenis zult ervaren door BijzonderAfrika.